Een geslaagde klasuitstap

Op bezoek bij Kai-Mook of bij de pinguïns? Of wil je ontdekken hoe dier en mens zich aan hun leefomgeving aanpassen? Een bezoek aan Planckendael met je klas is altijd de moeite waard.

Reserveer je uitstap

 

ZOOschool: educatief aanbod voor in de klas

Kijk eens hoe handig! Alle info om je uitstap goed voor te bereiden hebben we bij elkaar gezocht: dierenfiches, ZOOverhalen, spelletjes, leuke dierenknutsels, foto's, filmpjes ... Je kan alles gemakkelijk downloaden om te gebruiken in je klas, vóór en ná je uitstap.

Tip voor spreekbeurten: surf naar ZOOschool.

Ontdek ZOOschool

Gratis rondleidingen

Kom je met de klas naar Planckendael? Vanaf 15 leerlingen kan je een gratis rondleiding aanvragen.

CADEAU mits reservatie

Gratis bij elk gereserveerd klasbezoek aan Planckendael*:

  • wegens succes verlengd: een uniek fluovestje voor elke leerling van het basisonderwijs. Laatste schooljaar!
  • 2 gratis terugkomtickets voor elke begeleidende leraar
  • het boeiende WILD magazine (24 pag.) voor elke leerling

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail via scholen@kmda.org of bel ons op 03 224 89 35

 

* Meer info en voorwaarden: terugkomtickets te verkrijgen op vertoon van de lerarenkaart aan de kassa (bij betaling van de toegang), 2 tickets per lerarenkaart. De geldigheidsdatum van de terugkomtickets kan niet worden verlengd. De actie met de terugkomtickets is geldig t/m 31/08/17 (einde schooljaar) of zolang de voorraad strekt. Het fluovestje is voor elke betalende leerling van het basisonderwijs die in klasverband ZOO Antwerpen bezoekt. Er worden geen fluovestjes meegegeven voor afwezige leerlingen. Over de maat van de fluovestjes kan niet gediscuteerd worden. Er worden geen fluovestjes gegeven aan leraren of andere volwassenen. Fluovestjes die tijdens en/of na het bezoek vuil of beschadigd worden, kunnen niet omgeruild worden. De fluovestjes worden bij aankomst uitgedeeld aan de verantwoordelijke van het klasbezoek en kunnen onder geen voorwaarde voor of na het klasbezoek worden opgestuurd. De actie met de fluovestjes is geldig t/m 31/08/17 (einde schooljaar) of zolang de voorraad strekt. Zowel terugkomtickets als fluovestjes worden enkel uitgereikt bij een vooraf gereserveerd bezoek.