Verlengd tot 1 oktober!

Heb jij ze al gezien? De tientallen dieren gemaakt van meer dan 1 miljoen LEGO®-blokjes? Nog tot 1 oktober in Planckendael!

In Planckendael duiken vreemde dieren, bloemen en planten op. Levensecht en soms meer dan levensgroot en... gemaakt van LEGO-blokjes!

Spot jij de ijsbeer, de leeuw, het lieveheersbeestje, de buffel, de goudvinken, de papegaaien en al die andere dieren van LEGO-blokjes? Je bezoek aan Planckendael wordt nog meer dan anders een avontuur vol verrassingen! Benieuwd waar de LEGO-dieren zich verstoppen in het park? Download hier het plan van de expo.

Nature Connects, Art with LEGO bricks van de Amerikaanse kunstenaar Sean Kenney, is in Planckendael een primeur voor Europa.

De expo loopt nog tot en met 1 oktober en is daarna niet meer in ons land te zien. Een bezoek aan Nature Connects, Art with LEGO bricks is inbegrepen in de standaard parkprijs.

Fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd! In de blokjeshut in Planckendael kan je zelf aan de slag met LEGOblokjes. Upload je foto via het formulier hieronder of deel ze op facebook, twitter of instagram met de hashtag #LEGOloversPlanckendael en vraag al je vrienden en familie om op jou te stemmen. Zo maak je kans op een leuke prijs!
Onze blokjeshut is alle weekends van juni en september open én alle dagen van de grote vakantie.

 
 

Bestel je tickets online

Bestel je tickets online en krijg € 1,50 korting op de normale prijs voor een dagticket.

Koop nu tickets